Episodul 15

Cum a ajuns TAROM în situația de azi. Și ce-i de făcut mai departe | Nicolae Demetriade, Pe Drept Cuvânt #15

Nicolae Demetriade, unul din cei mai cunoscuți oameni din turismul românesc, a venit la #PeDreptCuvânt.

Nicolae Demetriade, fost director genneral al TAROM, fost președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), actualmente director al agenției de turism World Travel, vorbește despre turimul românesc și mutările care ar putea să ducă la dezvoltarea turismului nostru în următoarea perioadă, apoi face o radiografie a situației de la TAROM: cum s-a ajuns aici, care au fost deciziile cele mai păguboase, cât este incompetență, cât este rea credință ori premeditare în prăbușirea TAROM? Și ce se mai poate face.

Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:

YouTube: https://www.youtube.com/@pedreptcuvant
Instagram: https://www.instagram.com/pedreptcuvant/
Facebook: https://www.facebook.com/pedreptcuvant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pedreptcuvant

Florentin Țuca
Florentin Țuca

Indiferent care sunt rațiunile exacte care m-au condus înspre această colecție de texte, sunt conștient că unele dintre impresiile, fotografiile sau părerile cuprinse în ea pot naște controverse. Este foarte posibil ca juristul din mine să fi sărit în apărarea dreptului și altor cauze cu prea multă patimă, punând uneori în argumentație un exces de pasiune, piper și năduf. Acelora care se vor simți necăjiți ori, eventual, contrariați de o asemenea abordare, le cer anticipat scuze și îngăduință, asigurându-i, dacă asta consolează pe cineva, că alter egoul meu jurist mă enervează adesea și pe mine.

***
Opiniile publicate pe acest blog aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă în mod necesar opinia SCA Țuca Zbârcea & Asociații sau a altor entități. Responsabilitatea pentru informațiile și punctele de vedere exprimate revine în întregime autorilor.

Ascultă, Urmărește, Înscrie-te

Vezi alte episoade: