Episodul 42

Cum formăm tineri curajoși, independenți | Dialog cu Cristina Chiriac, Pe Drept Cuvânt #42

Cristina Chiriac a venit la #PeDreptCuvânt. Și a reușit o excelentă pledoarie pentru antreprenoriat!

Economistă, finanțistă, antreprenoare și energică promotoare a mișcării antreprenoriale pentru femei, Cristina Chiriac spune că își datorează parcursul tatălui ei: „Tata mi-a ucis frica. Sunt un copil crescut fără frică, iar asta m-a ajutat enorm”.

Am vorbit cu Cristina despre curajul care i-a fost insuflat de mică, despre valoarea lecțiilor de acasă, despre cel mai important sprijin pe care îl putem oferi unui copil azi, dar și despre capcanele sprijinului exagerat, care ajunge să facă mai mult rău decât bine.

Fondatoare și președinte al Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), fondatoare a afacerii „Flori de ie”, autoare a volumului „Marea privatizare”, Cristina Chiriac crede că antreprenoriatul ne potențează visurile. Și nu vrea să se simtă vinovată pentru că a stat cu mâinile în sân, când vine vorba despre promovarea culturii antreprenoriale de la noi.🌐 Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:
Instagram: https://www.instagram.com/pedreptcuvant/
Facebook: https://www.facebook.com/pedreptcuvant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pedreptcuvant

🌐 Ascultă #PeDreptCuvânt:
Spotify: https://open.spotify.com/show/3lpEud0…
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/ro/podcast…

Florentin Țuca
Florentin Țuca

Indiferent care sunt rațiunile exacte care m-au condus înspre această colecție de texte, sunt conștient că unele dintre impresiile, fotografiile sau părerile cuprinse în ea pot naște controverse. Este foarte posibil ca juristul din mine să fi sărit în apărarea dreptului și altor cauze cu prea multă patimă, punând uneori în argumentație un exces de pasiune, piper și năduf. Acelora care se vor simți necăjiți ori, eventual, contrariați de o asemenea abordare, le cer anticipat scuze și îngăduință, asigurându-i, dacă asta consolează pe cineva, că alter egoul meu jurist mă enervează adesea și pe mine.

***
Opiniile publicate pe acest blog aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă în mod necesar opinia SCA Țuca Zbârcea & Asociații sau a altor entități. Responsabilitatea pentru informațiile și punctele de vedere exprimate revine în întregime autorilor.

Ascultă, Urmărește, Înscrie-te

Vezi alte episoade: