Episodul 16

Dana Budeanu: Pentru prea mulți copii, mama este Facebook și tata e TikTok | Pe Drept Cuvânt #16

Dana Budeanu a venit la #PeDreptCuvânt.

Având în vedere profilul podcastului Pe Drept Cuvânt și liniile directoare asumate în episodul zero, Dana Budeanu a fost invitată de Florentin Țuca să vorbească nu despre vestimentație și modă, nu despre viziunea personală asupra feminității și masculinității contemporane, nu despre sexualitate și rolul ei și nici măcar despre tarele clasei politice, subiecte asupra cărora Dana și-a pronunțat „verdictele” foarte sentențios și acid, cu sarcasm și vervă, într-o manieră adesea controversată.

În schimb, Dana Budeanu a vorbit despre educația și formarea noilor generații, despre românism și valoarea naționalismului autentic, despre capcanele noului progresism, despre credință și curaj.

Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:

YouTube: https://www.youtube.com/@pedreptcuvant
Instagram: https://www.instagram.com/pedreptcuvant/
Facebook: https://www.facebook.com/pedreptcuvant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pedreptcuvant

Florentin Țuca
Florentin Țuca

Indiferent care sunt rațiunile exacte care m-au condus înspre această colecție de texte, sunt conștient că unele dintre impresiile, fotografiile sau părerile cuprinse în ea pot naște controverse. Este foarte posibil ca juristul din mine să fi sărit în apărarea dreptului și altor cauze cu prea multă patimă, punând uneori în argumentație un exces de pasiune, piper și năduf. Acelora care se vor simți necăjiți ori, eventual, contrariați de o asemenea abordare, le cer anticipat scuze și îngăduință, asigurându-i, dacă asta consolează pe cineva, că alter egoul meu jurist mă enervează adesea și pe mine.

***
Opiniile publicate pe acest blog aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă în mod necesar opinia SCA Țuca Zbârcea & Asociații sau a altor entități. Responsabilitatea pentru informațiile și punctele de vedere exprimate revine în întregime autorilor.

Ascultă, Urmărește, Înscrie-te

Vezi alte episoade: