Episodul 20

Dragoș Bucur: Am ajuns să ne temem să spunem ce gândim | Pe Drept Cuvânt #20

Actorul Dragoș Bucur a venit la #PeDreptCuvânt. Și a ieșit un episod de ținut minte!

Am vorbit cu Dragoș Bucur despre experiențele și oamenii care l-au ajutat să se formeze – uman și profesional -, despre rolurile lui cele mai importante și filmele lui favorite, despre mentorii lui, despre valoarea proiectului „Delta neagră”, scenariul premiat la care a lucrat cu Sofia, fiica lui cea mare.

Am discutat, totodată, despre talentul românilor sau despre copii excepționali – și cum trebuie să-i privim -, despre adevăratul succes al emisiunii „Visuri la cheie”, despre afacerea de familie pe care Dragoș și Dana Nălbaru o cresc, dar și despre decizia lor de-a se retrage la sat, mai aproape de valorile și virtuțile pe care vor să le transfere copiilor lor.

În final, am dezbătut cu Dragoș despre cenzură, autocenzură și propagandă, despre libertatea de expresie și nevoia imperativă de-a putea spune ce gândim.

Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:

YouTube: https://www.youtube.com/@pedreptcuvant
Instagram: https://www.instagram.com/pedreptcuvant/
Facebook: https://www.facebook.com/pedreptcuvant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pedreptcuvant

Florentin Țuca
Florentin Țuca

Indiferent care sunt rațiunile exacte care m-au condus înspre această colecție de texte, sunt conștient că unele dintre impresiile, fotografiile sau părerile cuprinse în ea pot naște controverse. Este foarte posibil ca juristul din mine să fi sărit în apărarea dreptului și altor cauze cu prea multă patimă, punând uneori în argumentație un exces de pasiune, piper și năduf. Acelora care se vor simți necăjiți ori, eventual, contrariați de o asemenea abordare, le cer anticipat scuze și îngăduință, asigurându-i, dacă asta consolează pe cineva, că alter egoul meu jurist mă enervează adesea și pe mine.

***
Opiniile publicate pe acest blog aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă în mod necesar opinia SCA Țuca Zbârcea & Asociații sau a altor entități. Responsabilitatea pentru informațiile și punctele de vedere exprimate revine în întregime autorilor.

Ascultă, Urmărește, Înscrie-te

Vezi alte episoade: