Episodul 14

Ilie Dumitrescu: Recunoștința pentru sacrificiile alor mei m-a tras înainte | Pe Drept Cuvânt #14

Ilie Dumitrescu a venit la #PeDreptCuvânt.

Ilie Dumitrescu ne-a primit în vestiarul „Generației de Aur”, ne-a făcut martori intimi la cel mai frumos moment al Naționalei – marele meci câștigat contra Argentiei – și ne-a vorbit, cu generozitate, despre calitățile care l-au ajutat și în teren, dar și-n afara lui: recunoștința pentru sacrificiul părinților, respectul pentru munca și calitățile altora, interesul pentru dezvoltarea propriei personalități.

Ilie ne-a spus și cine este, în viziunea lui, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, cine a fost antrenorul care l-a ajutat cel mai mult în cariera de fotbalist, care sunt cele două mari regrete ale lui și, în fine, ce l-a purtat mereu înainte.

Vezi și rezumatul meciului România – Argentina, joc în care Ilie Dumitrescu a marcat două goluri și a dat o pasă de gol:    • România – Argentina (World Cup USA ’94

Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:

YouTube: https://www.youtube.com/@pedreptcuvant
Instagram: https://www.instagram.com/pedreptcuvant/
Facebook: https://www.facebook.com/pedreptcuvant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pedreptcuvant

Florentin Țuca
Florentin Țuca

Indiferent care sunt rațiunile exacte care m-au condus înspre această colecție de texte, sunt conștient că unele dintre impresiile, fotografiile sau părerile cuprinse în ea pot naște controverse. Este foarte posibil ca juristul din mine să fi sărit în apărarea dreptului și altor cauze cu prea multă patimă, punând uneori în argumentație un exces de pasiune, piper și năduf. Acelora care se vor simți necăjiți ori, eventual, contrariați de o asemenea abordare, le cer anticipat scuze și îngăduință, asigurându-i, dacă asta consolează pe cineva, că alter egoul meu jurist mă enervează adesea și pe mine.

***
Opiniile publicate pe acest blog aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă în mod necesar opinia SCA Țuca Zbârcea & Asociații sau a altor entități. Responsabilitatea pentru informațiile și punctele de vedere exprimate revine în întregime autorilor.

Ascultă, Urmărește, Înscrie-te

Vezi alte episoade: