Episodul 28

Mai știm, astăzi, să definim femeia? | Oana Stoianovici, Pe Drept Cuvânt #28

Psihologul Oana Stoianovici a venit la #PeDreptCuvânt.

Cu o experiență de peste 14 ani în programe de coaching și leadership transformațional, Oana Stoianovici s-a concentrat, în ultimii ani, pe practicile de vindecare cuantică, cu aplicație în special în zona de feminitate. Pornind de la experiența directă, și-a dezvoltat propria metodă, aplicată în cursuri și programe de antrenament, cele mai multe dintre ele destinate femeilor.

Am întrebat-o pe Oana cum trecem de la energia copilăriei la cea adultă, care este rolul bărbatului în explorarea feminității de către partenera lui, dar mai ales ce (mai) este femeia, ce înseamnă feminitatea și de unde vin confuzele și derutantele noi definiții, care preferă construcții ca „persoană care menstruează”, în loc de femeie.

🌐 Urmărește-o pe Oana Stoianovici: https://oanastoianovici.ro/despre-oana-stoianovici/

🌐 Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:
Instagram: https://www.instagram.com/pedreptcuvant/
Facebook: https://www.facebook.com/pedreptcuvant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pedreptcuvant

🌐 Ascultă #PeDreptCuvânt:
Spotify: https://open.spotify.com/show/3lpEud0…
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/ro/podcast…

Florentin Țuca
Florentin Țuca

Indiferent care sunt rațiunile exacte care m-au condus înspre această colecție de texte, sunt conștient că unele dintre impresiile, fotografiile sau părerile cuprinse în ea pot naște controverse. Este foarte posibil ca juristul din mine să fi sărit în apărarea dreptului și altor cauze cu prea multă patimă, punând uneori în argumentație un exces de pasiune, piper și năduf. Acelora care se vor simți necăjiți ori, eventual, contrariați de o asemenea abordare, le cer anticipat scuze și îngăduință, asigurându-i, dacă asta consolează pe cineva, că alter egoul meu jurist mă enervează adesea și pe mine.

***
Opiniile publicate pe acest blog aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă în mod necesar opinia SCA Țuca Zbârcea & Asociații sau a altor entități. Responsabilitatea pentru informațiile și punctele de vedere exprimate revine în întregime autorilor.

Ascultă, Urmărește, Înscrie-te

Vezi alte episoade: