Episodul 23

Misiunea supremă a omului este să sfințească locul | Sandra Ecobescu, Pe Drept Cuvânt #23

Sandra Ecobescu, președintele Fundației Calea Victoriei, a venit la #PeDreptCuvânt

Am vorbit cu Sandra Ecobescu despre un alt tip de educație, despre importanța artelor și a materiilor umaniste în formarea noastră, despre întâlnirile ei fericite cu oamenii-instituții care au pus umărul la creșterea Fundației Calea Victoriei – una dintre cele mai valoroase inițiative din spațiul nostru cultural.

Sandra ne-a amintit că putem (cu suficient antrenament) să vedem frumosul, nu gălăgia sau urâtul, ne-a vorbit despre experiențele care au constituit-o și despre recunoștința pe care o poartă părinților ei. În final, Sandra Ecobescu ne-a îndemnat să sfințim locul în jurul nostru.


🌐 Fundația Calea Victoriei: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/


🌐 Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:
Instagram: https://www.instagram.com/pedreptcuvant/
Facebook: https://www.facebook.com/pedreptcuvant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pedreptcuvant

🌐 Ascultă #PeDreptCuvânt:
Spotify: https://open.spotify.com/show/3lpEud0…
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/ro/podcast…


Florentin Țuca
Florentin Țuca

Indiferent care sunt rațiunile exacte care m-au condus înspre această colecție de texte, sunt conștient că unele dintre impresiile, fotografiile sau părerile cuprinse în ea pot naște controverse. Este foarte posibil ca juristul din mine să fi sărit în apărarea dreptului și altor cauze cu prea multă patimă, punând uneori în argumentație un exces de pasiune, piper și năduf. Acelora care se vor simți necăjiți ori, eventual, contrariați de o asemenea abordare, le cer anticipat scuze și îngăduință, asigurându-i, dacă asta consolează pe cineva, că alter egoul meu jurist mă enervează adesea și pe mine.

***
Opiniile publicate pe acest blog aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă în mod necesar opinia SCA Țuca Zbârcea & Asociații sau a altor entități. Responsabilitatea pentru informațiile și punctele de vedere exprimate revine în întregime autorilor.

Ascultă, Urmărește, Înscrie-te

Vezi alte episoade: