Episodul 38

Sebastian Burduja: „Sensul vieții e să faci ceva pentru semenii tăi” | Pe Drept Cuvânt #38

Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, a venit la #PeDreptCuvânt.

Doctor în economie, absolvent al prestigioaselor universități Stanford și Harvard, fondator și președinte al Ligii Studenților Români din Străinătate, fost ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, vicepreședinte al Partidului Național Liberal și președinte al filialei Sectorului I București PNL, Sebastian „Tianu” Burduja este unul dintre cei mai titrați tineri politicieni români.

Am vorbit cu Sebastian Burduja, actualmente Ministrul Energiei, despre traseul lui profesional, despre învățămintele culese de la mentorii săi, despre mentalitatea care l-a ajutat să prospere în mediul academic și cultura americană, despre planurile și ambițiile lui politice.

L-am întrebat pe Sebastian și cum se uită el la provocările „Marii Resetări”, cum vede potențialul energetic al României, ce înțelege prin „Revoluția întoarcerii acasă”, sau cum îi atragem acasă pe românii din străinătate.🌐 Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:
Instagram: https://www.instagram.com/pedreptcuvant/
Facebook: https://www.facebook.com/pedreptcuvant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pedreptcuvant

🌐 Ascultă #PeDreptCuvânt:
Spotify: https://open.spotify.com/show/3lpEud0…
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/ro/podcast…

Florentin Țuca
Florentin Țuca

Indiferent care sunt rațiunile exacte care m-au condus înspre această colecție de texte, sunt conștient că unele dintre impresiile, fotografiile sau părerile cuprinse în ea pot naște controverse. Este foarte posibil ca juristul din mine să fi sărit în apărarea dreptului și altor cauze cu prea multă patimă, punând uneori în argumentație un exces de pasiune, piper și năduf. Acelora care se vor simți necăjiți ori, eventual, contrariați de o asemenea abordare, le cer anticipat scuze și îngăduință, asigurându-i, dacă asta consolează pe cineva, că alter egoul meu jurist mă enervează adesea și pe mine.

***
Opiniile publicate pe acest blog aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă în mod necesar opinia SCA Țuca Zbârcea & Asociații sau a altor entități. Responsabilitatea pentru informațiile și punctele de vedere exprimate revine în întregime autorilor.

Ascultă, Urmărește, Înscrie-te

Vezi alte episoade: