Episodul 17

Tinu Sebeșanu, mesaj pentru tineri: Confortul e marele dușman al evoluției | Pe Drept Cuvânt #17

Tinu Sebeșanu a venit la #PeDreptCuvânt.

Recunoscut pentru bogata lui expertiză din turism, HORECA și dezvoltări imobiliare, Tinu Sebeșanu, momentan CEO la IMPACT Developer & Contractor, ne ajută să înțelegem mai bine de ce turismul românesc performa în trecut și nu mai funcționează azi, vine cu câteva soluții simple pentru promovarea Deltei Dunării și a Transilvaniei, ne oferă (prima dată pe gratis) câteva sfaturi pentru investițiile imobiliare din București și ne descrie, de la interior, situația tristă de la TAROM.

În dialog cu Florentin Țuca, Tinu Sebeșanu vorbește și despre valoarea experiențelor formatoare cât mai diverse – și cât mai timpurii -, despre slăbiciunile și argumentele Generației Z și despre rolul școlilor vocaționale în salvarea sistemului de învățământ românesc.

Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:

YouTube: https://www.youtube.com/@pedreptcuvant
Instagram: https://www.instagram.com/pedreptcuvant/
Facebook: https://www.facebook.com/pedreptcuvant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pedreptcuvant

Florentin Țuca
Florentin Țuca

Indiferent care sunt rațiunile exacte care m-au condus înspre această colecție de texte, sunt conștient că unele dintre impresiile, fotografiile sau părerile cuprinse în ea pot naște controverse. Este foarte posibil ca juristul din mine să fi sărit în apărarea dreptului și altor cauze cu prea multă patimă, punând uneori în argumentație un exces de pasiune, piper și năduf. Acelora care se vor simți necăjiți ori, eventual, contrariați de o asemenea abordare, le cer anticipat scuze și îngăduință, asigurându-i, dacă asta consolează pe cineva, că alter egoul meu jurist mă enervează adesea și pe mine.

***
Opiniile publicate pe acest blog aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă în mod necesar opinia SCA Țuca Zbârcea & Asociații sau a altor entități. Responsabilitatea pentru informațiile și punctele de vedere exprimate revine în întregime autorilor.

Ascultă, Urmărește, Înscrie-te

Vezi alte episoade: