Episodul 35

Actorul Vlad Ivanov: „Fericirea înseamnă să dăruiești” | Pe Drept Cuvânt #35

Marele actor Vlad Ivanov a venit la #PeDreptCuvânt.

Am vorbit cu Vlad Ivanov, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de teatru și de film de la noi, despre începuturile lui în actorie, despre necesarul echilibru dintre muncă și har, dintre sudoare și inspirație, despre cum creează el personajele pe care le joacă. Și de ce vizează aceste roluri mai ales personaje „negative”.

Vlad Ivanov ne-a spus că se consideră un om norocos, pentru că a știut de mic că vrea să facă profesia aceasta, și ne-a convins că pentru a (te) juca cu adevărat, trebuie să crezi până la capăt că mătura e cal. Așa cum facem în copilărie.

În final, l-am întrebat pe Vlad Ivanov care au fost personajele lui cel mai greu de construit, care sunt diferențele între tehnica actorului de film și tehnica actorului de teatru, ce e de făcut când vine vorba de pervertirea gustului publicului de film de la noi, dar și ce înseamnă pentru el fericirea.🌐 Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:
Instagram: https://www.instagram.com/pedreptcuvant/
Facebook: https://www.facebook.com/pedreptcuvant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pedreptcuvant

🌐 Ascultă #PeDreptCuvânt:
Spotify: https://open.spotify.com/show/3lpEud0…
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/ro/podcast…


Florentin Țuca
Florentin Țuca

Indiferent care sunt rațiunile exacte care m-au condus înspre această colecție de texte, sunt conștient că unele dintre impresiile, fotografiile sau părerile cuprinse în ea pot naște controverse. Este foarte posibil ca juristul din mine să fi sărit în apărarea dreptului și altor cauze cu prea multă patimă, punând uneori în argumentație un exces de pasiune, piper și năduf. Acelora care se vor simți necăjiți ori, eventual, contrariați de o asemenea abordare, le cer anticipat scuze și îngăduință, asigurându-i, dacă asta consolează pe cineva, că alter egoul meu jurist mă enervează adesea și pe mine.

***
Opiniile publicate pe acest blog aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă în mod necesar opinia SCA Țuca Zbârcea & Asociații sau a altor entități. Responsabilitatea pentru informațiile și punctele de vedere exprimate revine în întregime autorilor.

Ascultă, Urmărește, Înscrie-te

Vezi alte episoade: